Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zdravko Mamić veći je autoritet od hrvatske države

Kad dođe vijest o novoj optužbi protiv Mamića, do nje nitko ne drži jer mu nitko ništa ne može

Komentari 4

DU
Deleted user
11:23 27.07.2019.

Država ima autoriteta onoliko koliko i likovi koji su zaposjeli njene institucije.

VL
JW
Jim West
10:18 27.07.2019.

Kitarovićka ne pokazuje nekakvu dosljednost; ona bi kao predsjednica trebala Penavi reći da poštuje državu u kojoj živi i provodi zakone i Ustav. Da se radi o nekome drugom, a ne o HDZ-ovcima, za Ivkošića bi bili oni koji ne vole i nikad nisu željeli Hrvatsku, mi ili oni, desničarska posla. Šta se tiče Mamića, BiH ne izručuje ''svoje'' za moguća kaznena djela počinjena prije određenog datuma. Isto je pokušao učiniti i određeni hrvatski premijer kad su desničari tražili sankcije jer je kao htio zaštititi zločince. Sumnjam da u BiH ima takvih veleizdajnika koji bi kaznili državu u kojoj žive jer ne izručuje osumnjičenike. Srećom, Hrvatska je to učinila prijateljici Njemačkoj, a budale iz BiH ne izručuju svoje. Baš su smiješni, ne znaju oni šta je domoljublje.

VL
Avatar dras32
dras32
11:09 27.07.2019.

U čemu je to samo predsjednica dosljedna? Okreće se i prilagođava kako vjetar puhne. Plus onaj njen govor jučer na komemoraciji za ubijenog vojnika je bio gadljiv, ništa joj nije sveto, iskoristila je i tu tragičnu situaciju za pretkampanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.