Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon ranjavanja
Povratak na članak

Zdravko Mamić pušten iz bolnice, u petak će u Osijeku slušati Lovrena

Ako je oružje iz kojeg je pucano u Mamića korišteno u nekom kaznenom djelu, trebalo bi biti evidentirano

Komentari 15

CA
carjegol13
20:15 25.08.2017.

Mamić je već imao mogućnosti glume i odgode suđenja nakon napada na Braču. Mogao je zatražiti liječničku pomoć, boli me glava, ne mogu i bok. Srednjoškolci najbolje znaju kako to ide. Ukoliko se pojavi sad na suđenju (u što ne sumnjam) izrugat će se mnogima.

VL
ZR
Ze Roberto u
20:00 25.08.2017.

ooooooo.....premalo si ništica upisao koliko si 0000000!!! .

VL
DU
Deleted user
20:37 25.08.2017.

gospodine Zdravko zelim vam brzi oporavak neka vas Bog cuva od zlocestog uma i zloceste ruke...

VL
Avatar 123456
123456
19:37 25.08.2017.

Kako god, kronologija Mamićevih ispada počela je 1992., kad je, prijeteći batinama, otjerao Josipa Šoića, predsjednika tadašnjeg HAŠK Građanskog, koji se spasio bijegom preko ograde Maksimira. Dvije godine poslije, tvrde navijači, napao je u Auxerreu delegata utakmice, pa je Dinamoo izbačen iz Europe. Zdravko se, tvrde u ZZD-u, tad koristio imenom Majan Dabić. Nije prošla ni godina dana, a Zdravko je opet bio u “elementu”. U središtu Zagreba, na križanju Tesline i Gajeve ulice, fizički je napao policajca, koji je pozvao pauk. Morao je na sud, tamo su se opet posvađali, vrijeđali, umalo i potukli... Potom su na red došli novinari. Kristijana Toplaka lovio je po Maksimiru, a Dubravka Sušeca gađao je posudom za sol u glavu... No kad su se izredali policajci, sportski dužnosnici i novinari, na red su došli - političari Mesić mi je mojom štakom razbio glavu - vikao je Mamić u uredu gradonačelnice 2003. nakon što se potukao s Miljenkom Mesićem, pročelnikom gradskog Zavoda za planiranje. Epilog? Mamić je završio na Rebru a Mesić u Traumatološkoj. U bolnici im se umalo pridružio i šef riječke POA-e Nikola Mandekić, kojem je Zdravko u loži Maksimira, pred očima šefa zagrebačke policije, opalio šamar. Nije Mamić mogao dugo bez medijske pažnje, pa je verbalno, a kažu svjedoci i fizički, napao Vahida Halilhodžića vrijeđajući mu “muslimansku majku”, a potom i ministra Željka Jovanovića, također mu spočitavši podrijetlo.

VL
CG
cunda1957@gmail.com
21:39 25.08.2017.

Mamiću Bože ovi jovo čaruga mi ide na jetru da mu je izvadim? Znam tipa

VL
BI
Biouskoli91
20:22 25.08.2017.

J.... vas Mamic. Toliko piskaranja oko tog nistavila.

VL
DU
Deleted user
20:24 25.08.2017.

No dakle, kada su pogibali požrtvovni ljudi spašavajući unesrećene, bolesne ili imovinu, nije bilo toliko medijske buke, toliko riječi i vremenea utrošenog na nešto što je policijski posao. Pa kako rado govore s govornica: Ovo je pravna država. Neka nadležneežne službe rade svoj posao. i slično. Pa pustimo službenike MUP-a da rade svoj posao. Sve drugo je osobna stvar ranjenog, a ne predmet interesa cjelokupne javnosti, kako nam se nameće.

VL
DU
Deleted user
20:26 25.08.2017.

novi igrokaz kojeg su smislili čedo i jaca sa ciljem da izazovu empatiju spram mamića što je nemoguća misija pošto je sam pridonio događajima svojim bahatim ponašanjem i prijetnjama

VL
DU
Deleted user
19:25 25.08.2017.

Ranjeni hrvatski vitez, mora na sudjenje koje je farsa . Prvo su odredili 10 godina zatvora a onda izmislili dokaze itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.