Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio odgovor

ŽDO Vukovar: Izjava Steve Culeja nije točna

Stevo Culej
Goran Ferbezar/PIXSELL
14.10.2013.
u 19:54

Culej je rekao da ga je glavni državni odvjetnik Mladen Bajić pitao koliko je ubio Srba prilikom obrane Jarmine nakon što je predao kaznene prijave za ratni zločin u Borovu Selu,

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru reagiralo je na izjavu branitelja iz Jarmine Steve Culeja čiji je brat ubijen u Borovu Selu 2. svibnja 1991. Culej je rekao da ga je glavni državni odvjetnik Mladen Bajić pitao koliko je ubio Srba prilikom obrane Jarmine nakon što je predao kaznene prijave za ratni zločin u Borovu Selu  te da nikada nije dobio odgovor od DORH-a na te prijave.

– Navedena izjava Steve Culeja nije točna – tvrde u ŽDO Vukovar i dodaju da je "glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Mladen Bajić 14. ožujka 2011. primio u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske više predstavnika udruga branitelja iz Domovinskog rata, među kojima je bio i Stevo Culej". – Ni na tom sastanku, kao ni u jednom od pisanih odgovora koji su dostavljeni Stevi Culeju na njegove podneske, a posljednji je od 21. lipnja 2012., nije izrečena ni napisana izjava koju Stevo Culej navodi. Svi podnesci i priloženi materijali Steve Culeja dostavljeni su na nadležno postupanje Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku, o čemu podnositelj također ima povratnu informaciju – kaže se u odgovoru ŽDO Vukovar Stevi Culeju.

>> Culej: Hvala Vladi što nas je ujedinila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije