Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljeno suđenje Pevecima
Povratak na članak

ŽDO ih sada tereti da su bivšu tvrtku i državu oštetili za 30,7 milijuna kuna

Na početku suđenja spominjala se šteta od 14,3 milijuna kuna, no nakon knjigovodstvenog vještačenja ŽDO je utvrdio dvostruko veći iznos

Komentari 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:56 23.10.2014.

Ovog peveca su njegovi radnici uništili, krali su ga nemilice, tako da se nisu ni bunili kad je pljusno stečaj....

VL
MX
Mister X
19:36 23.10.2014.

Nije to ništa šta se sve radi . mene se treti " nedvojbeno da sam kod 00 alkohola izazvao saobračajnu nesreču i da sam kriv i 6 mjesci zabrane kazne i 3500 kuna a imaju zaista snimak video nadzora daa to 1000% nije istina i da nema nesreče . živio zakon pravda i optužnice zato neču ni čitatai jel ih po-znam ..

VL
VG
Veseli Gost
05:30 24.10.2014.

kAKOVA svinjarija progoniti ove Pevce. Oni su vodili svoju firmu, nisu placali mito HDZ-u i zato su unisteni.Sanader unistio INU samo da dobije 10mil Euro mita , osuden ali ce ubrzo biti pusten na kucni pritvor ili ce guliti izmisljeni krumpir kao Coba. Tajkuni, Politicari, prestanite stalno kriviti komuniste koji su izgradili Hrvatsku da bi je lopovi unistili. Ako osoba ima i malo mozga kako onda moze kriviti nekoga (komuniste) da su unistili Hr. Ako su je mogli izgraditi sigurno je nisu unistili. Unistili su je lopovi koji propovijedaju demokraciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.