Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazi na hrt-u
Povratak na članak

Duka: Radman daje otkaze prema vlastitom nahođenju

Duka kaže kako je sporna i Radmanova tvrdnja da je uprava kuće upoznala Elizabetu Gojan s tim da će je kuća zaštititi, a nisu učinili ništa da je obrane od napada, uvreda pa i prijetnji kojima je bila izložena, i od kojih se branila

Komentari 8

BO
borac2525
14:59 02.04.2015.

Dobro jutro!!! Predsjednice hrvatskog novinarskig društva!!

VL
MK
marcel.kocan
17:12 02.04.2015.

Dobro jutro! Sad si se sjetio, kad je "tvoja" igračica dobila pedalu! Kad se čistilo moralno-politički nepodobne, kad je izvršena sječa 40 urednika, kad je Karolina dobila pedalu bez ikakvog razloga, kad se žena ubila jer je dobila otkaz radi makinacija, e onda si šutio za šankom.

VL
SX
sudbina x
15:15 02.04.2015.

Duka, da se razumijemo Gojanica je trebala dobiti otkaz što nije slučaj s Hloverkom koja je samo ukazala na bezobrazluk Gojanice.Reci Duka što si ti poduzeo po tom pitanju da zaustaviš ovo zlo i strahovladu na našoj nacionalnoj televiziji koju vodi njihova nacionalna zvijezda Radman? Ljuština,Radman,Frljić,Šerbedžija, halo pa ima li tomu kraja?

VL
DU
Deleted user
15:22 02.04.2015.

Jesenti milu bigulicu, da se to naš Duka Zdenjek nije malo pribrao nakon višegodišnjeg mamurluka i počeo raditi posao za koji je plaćen? To čisto nemrem bilivit', ali bolje ikada nego nikada.

VL
ZG
zgbuco
15:32 02.04.2015.

Eto nama i druga Duke, sa kojom pametnom!

VL
DU
Deleted user
18:26 02.04.2015.

Tako su to uvijek radili, a i dalje rade "socijalno osjetljivi" drugovi. Samo dio problema je na Radmanu, onaj veći je na onom ili onima koji su ga "dovukli" na HRT

VL
SP
spenic60
15:31 02.04.2015.

Nitko samoinicijativno ne moze davati otkaze i imati totalitarno upravni odnos prema pojedincu u nekoj radnoj ustanovi. Direktor jedne ustanove ili neki drugi clan iste moze dati otkazni prijedlog u vezi sa nekim prekrsajem nekog radnika . Administrativna uprava je ta koja na osnovu prijave moze donjeti odluku o otkazu, koji su duzni potpisati predsjednik upravog odbora i svijedok ( clan obora koji je bio na raspravi ), sav se zapis nosi direktoru na uvid, njegov potpis te izvrsenje odluke admnistrativne uprave.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:01 02.04.2015.

treba istražiti i otkaze srpskim novinarima početkom 90tih na HTVu i poslati krivce u haag zbog izazivanja rata i rasizma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.