Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć životinjama

Zdenka Kovačiček na koncertu za Iggyja Popa i udrugu Indigo

Koncert za Indigo
Foto: Udruga Indigo
04.01.2017.
u 19:15

Nakon što je upoznala Iggyja Popa, psa koji je 10 godina živio na lancu i o kojem se sada brine zagrebačka udruga Indigo, Zdenka Kovačiček predložila je da njemu i ostalim napuštenim psima pomogne najbolje što zna, svojom glazbom.

Na koncertu koji će se u povodu toga održati u Vintage Industrial Baru, Savska 160, nastupit će i Carla Belovari, Flashback, 4head i DemeNtronomes. Koncert je u četvrtak 5. siječnja u 21 sat, a vodit će ga poznata glumica i volonterka Indiga Monika Mihajlović. Umjesto novca za ulaznice, prikupljat će se dobrovoljne donacije za rad udruge koja se brine o 80 pasa. Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo nema svoje sklonište. Većina pasa je na privremenom smještaju, dio je na plaćenom smještaju u hotelu za pse, te dio pasa na terenu u Rakitju, gdje imaju privremeni smještaj koji treba nadograditi i urediti.

Donacijama će platiti i veterinarske troškove, hranu za njuškice, dekice, ogrlice i vodilice te ampule protiv krpelja i buha.

Komentara 1

UN
una1
15:44 08.01.2017.

Bravo Zdenka, tako se to radi. Pomoć im je jedina nada za život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije