Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epilog 'lova na vještice'
Povratak na članak

Zbog životne havarije započete u Ukrajini RH mora Zagrepčaninu isplatiti 15.928 eura

Za tri mjeseca boravka u ukrajinskom pritvoru smršavio je 30-ak kilograma i razvio mu se PTSP, a kazneni postupak je nakon 10 godina okončan vraćanjem mu oružja

Komentari 2

DU
Deleted user
09:33 23.03.2023.

Ministar najavljuje povećanja plaća bulumenti u sudnicama!!! Upravo suprotno, reforma je trebala ići da pripadnici bulumente (čast iznimkama) dobije mjesečnu prosječnu "platu" Hrvata koja bi se uvećavala prema količini na zakonima utemeljenih riješenih predmeta i donesenih odluka i koje ne idu daljnja preispitivanja i više instance. Ovako dok se njima obećava 2 tisuće EUR bez obzira koliko napravili i kako napravili, koga briga za zakone, pravdu i pravednost!

VL
Avatar SileZla
SileZla
13:29 23.03.2023.

Kazneni postupak je trajao 10 godina. Ne dao vam Bog dospjeti u žrvanje hrvatskog pravosuđa. Bio kriv, bio prav - svatko strada. I što mu sad pomaže tih 16.000 eura, malo više od 100 eura mjesečno za 10 godina suživota sa sudovanjima. A tih 16.000 eura bi trebali solidarno podmiriti oni koji su prouzročili spor i oni koji su pridonijeli da to tako dugo traje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.