Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITISAK
Povratak na članak

Zbog uvoznog mlijeka od 3,89 kn po litri Porezna bi trebala u kontrolu

U udruženju koje okuplja domaće prerađivače mlijeka tvrde da opet cvjeta uvoz mlijeka u RH koje se prodaje po nerealno niskim cijenama

Komentari 3

BL
bljak007
22:08 21.01.2018.

Ionako je to mlijeko naših prerađivača preskupo, jer ga otkupljuju po minimalnim cijenama, izvuku mu dušu, i uz vodu prodaju po 5 kuna litru.

VL
AN
antem85
20:46 21.01.2018.

"Državo, de urad' nešto" princip. Svima je jasno da se može mlijeko izvoziti i van RH, pogotovo ako je jasno da je vani otkupna cijena veća. Samo to nije jasno ljencinama i onima koji ocekuju da ce ih drzava subvencionirati.

VL
ZA
Zapadnjak
20:36 21.01.2018.

hvala vladi i ministru tolusicu sto ce nas spasiti tog velikog zla da kupujemo jeftino mlijeko... naime, u cijeloj ovoj prici radi se naprosto o cviljenju nekonkurentnih da ih drzava spasi od konkurencije - drzava steti svojim gradanima prevelikom regulacijom gospodarstva i potom uzima novac od poreznih obveznika kako bi spasavala to isto preregulirano gospodarstvo. a ekonomski nepismen narod ce nastavit zahtjevat drzavne intervencije, veliku drzavnu potrosnju. tzv. socijalnu drzavu, povecanje poticaja (koji su dio problema), daljnju regulaciju i svu krivnju prebacivati na slobodno trziste (koje u hrvatskoj nije ni priblizno slobodno) i mrski im kapitalizam...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.