Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmazda

Zbog uhićenja mještanina Srbi na sjeveru Kosova podigli barikade

kosovo (1)
Reuters/Pixsell
17.05.2012.
u 18:15

Lokalni Srbi ogorčeni su jer je kosovska policija privela Jovicu Miljkovića kojeg sumnjiči za napad na stražarnicu u mitrovačkom naselju Tri solitera

Uz ispaljivanje hitaca iz vatrenog oružja skupina lokalnih Srba podigla je na sjeveru Kosova u četvrtak popodne nove barikade kao znak prosvjeda protiv privođenja njihova mještanina. Al Jazeera piše da su policijski službenici u ranojutarnjim satima uhitili Jovicu Miljkovića, osumnjičenog za napad na stražarnicu u naselju Tri solitera koju su kosovski policajci postavili prošlog mjeseca nakon ubojstva kosovskog Albanca Seljvera Haradinaja.

Glasnogovornik kosovske policije Besim Hoti potvrdio je da se Miljković trenutačno nalazi na ispitivanju te da mu je određen 48-satni pritvor. U međuvremenu, Srbi odbijaju odblokirati put koji vodi u multietničko selo Suvi Do pokraj Kosovske Mitrovice.

 

 

Komentara 9

Avatar million
million
19:42 17.05.2012.

Opet traze vraga !

FI
Fisherman
20:06 17.05.2012.

Balvani su im u krvi-poslije ce biti i glave

ĆA
ćaćaća
18:57 17.05.2012.

nisu dugo jadni:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije