Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nož u srce

Zbog ubojstva supruga određen joj je pritvor

nož
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
09.05.2016.
u 19:11

Ubojstvu je, kako je izvijestila policija, prethodilo naguravanje i svađa među supružnicima

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je jednomjesečni istražni zatvor Karmen Matani Đorđević (23) koja je u noći na subotu oko 1 sat u stanu u Ulici kralja Petra Svačića u Pločama nožem usmrtila svog supruga Sašu Đorđevića (36).

Ubojstvu je, kako je izvijestila policija, prethodilo naguravanje i svađa među supružnicima. Sukob se odvijao u kuhinji, dok je u susjednoj sobi spavalo njihovo tromjesečno dijete. Uhićena 23-godišnjakinja suprugu je zadala jedan ubod u srce, a nakon toga sama je nazvala 112.

>> Mužu pomorcu zabila kuhinjski nož u srce i na mjestu ga ubila

Komentara 3

Avatar babas
babas
23:54 09.05.2016.

Čemu slika ovog džepnog nožića? U drugim medijima piše da je zaklan mesarskim nožem sa oštricom od 30 cm. Vratila se pijana sa rođendana kasno doma dok je muž čuvao bebu. Počeo joj je prigovarati i to ga je koštalo glave.

MP
mparac3
21:52 09.05.2016.

Žena se morala braniti, a vjerojatno je malo i popila, pa je kao takva lak plijen svakom napadaču... Sreća njena da joj se pri ruci našao nož, i da ruka nije zadrhtala, jer ni ona sada bila u grobu, a on u zatvoru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije