Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOMOĆNA PRESUDA
Povratak na članak

Zbog ubojstva djevojke iz nehaja smanjili mu kaznu na tri godine zatvora

Bruno Bajrić djevojku je ubio 28. studenoga 2016. godine kada je spremao pištolj, a on je slučajno opalio

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:56 21.02.2020.

svatko tko rukuje oružjem zna da oružje ne može samo tako opaliti slučajno. za svako određeno oružje treba drugačija sila da se povuče okidač i kod velike većine nemoguće je samo tako opaliti ako nema namjere. svi koji su "slučajno" upucani su upucani jer je onaj koji je držao oružje mislio da je cijev prazna i povlači okidač jer misli kako je to zabavno. no većina u tom trenutku ne okrene oružje u pod pa zato upucaju nekog drugog. isto tako metak u cijevi nema šta raditi. to samo bolesnici u glavu ubace metak u cijev. ni za vrijeme rata nikad nisam držao metak u cijevi iz par razloga: sigurnije je i po potrebi lako repetiram

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.