Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBRZANA ISTRAGA

Zbog ubojstva Davida Dragičevića u Banja Luci uhićen 36-godišnji muškarac

David Dragičević
Ivica Galovic/PIXSELL
21.09.2018.
u 12:49

Riječ je o Alenu Kukiću, koji je osumnjičen da je manipulirao snimkama videonadzora u Ulici Velibora Janjetovića Janje.

Banjalučanin (36) uhićen je zbog sumnje da je povezan s ubojstvom mladića Davida Dragičevića, kojeg su 24. ožujka ove godine pronašli mrtvog na ušću rječice Crkvine u Vrbas u Banja Luci.

Riječ je o Alenu Kukiću, koji je osumnjičen da je manipulirao snimkama videonadzora u Ulici Velibora Janjetovića Janje. Osnovni sud u Banja Luci odredio mu je jednomjesečni pritvor, prenose Nezavisne novine.

Kako se dodaje u priopćenju tužiteljstva, Kukić je osumnjičen da je počinio kazneno djelo 'pomoć počinitelju nakon izvršenog kaznenog djela'. Zbog osnovane sumnje da bi na slobodi mogao uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsificirati dokaze ili tragove vezane za istragu, te utjecati na svjedoke, određen mu je pritvor.

Podsjetimo, 21-godišni Davida Dragičevića nestao je potkraj ožujka, a u potragu za njim su bili uključeni i policija i brojni građani. 24. ožujka pronađeno je njegovo tijelo na rijeci Vrbas. Obdukcijski nalaz pokazao je da je uzrok smrti utapanje, ali i da na tijelu ima ozljeda koje su mogle nastati u tučnjavi prije utapanja.

David Dragičević
1/13
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar zajutrak
zajutrak
15:01 21.09.2018.

Koja je to "pačetvorina" RS ??? Veliki poklon Amera za bomardiranje Beograda :(

PI
pimnpekpeka
13:46 21.09.2018.

u Banjoj Luci se kaže stvore nepismeni

BA
balance
12:58 21.09.2018.

Dodig 'uhapsio' Bakira!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije