Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračunale se u parku

Zbog svađe na Facebooku ubijena 14-godišnjakinja

američka policija
Foto: ilustracija
02.03.2015.
u 09:08

Grupa djevojaka započela je virtualnu svađu na društvenoj mreži nakon čega su se dogovorile da će se uživo obračunati u parku u Birminghamu

Nakon svađe na Facebooku ubijena je 14-godišnja Kierra'onna Rice iz američke savezne države Alabama.

Policija je priopćila kako je grupa djevojaka započela virtualnu svađu na društvenoj mreži nakon čega su se dogovorile da će se uživo obračunati u parku u Birminghamu. Djevojke su se sastale i planirale snimati tučnjavu, piše CNN.

No, u park su tada došla i dva mladića od kojih je jedan izvadio pištolj i počeo pucati. Na mjestu je ubio 14-godišnjakinju dok je druge dvije djevojke ranio.

Policija je kasnije uhitila dvojicu tinejdžera u dobi od 17 i 19 godina. Vjeruje se kako je jedan od osumnjičenih hodao s jednom od djevojaka koja se sukobila s ubijenom 14-godišnjakinjom.

>> Dvoje Nizozemaca osuđeno za 'Facebook ubojstvo'

Komentara 1

IP
info_punkt
23:37 02.03.2015.

američka posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije