Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDNO NISKO
Povratak na članak

Zbog socijalne distance broj oboljelih od sezonske gripe nikad niži

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) procjenjuje da globalno ima tri do pet milijuna teško oboljelih i do 500 tisuća umrlih od sezonske gripe.

Komentari 1

DU
Deleted user
11:26 31.07.2020.

Opet seruckaju: nema mrtvih od gripe jer svi koji umiru, umiru od corone. Kak i nema mrtvih od raka, srca ili bilo kaj drugoga, jer svi, ali fakat svi umiru od corone! Ak te danas pojede krokodil ili morski pas, opet buju pronašli neku poveznicu sa coronom... Ima vic: veli gripa koroni: "Zakaj o meni nitko ne govori a ja ubijam 5 x više ljudi?". Odgovara korona: "Ja imam bolji marketing!"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.