Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA BAZENIMA U KOPRIVNICI
Povratak na članak

Zbog smrti dječaka optuženi voditeljica bazena, animatorice, spasilac...

Iz iskaza ispitanih roditelja djece proizlazi da su ih animatorice pitale znaju li djeca plivati, te da su sva djeca uglas povikala da znaju

Komentari 3

PE
Pederi
09:54 17.07.2020.

Dijete se utopilo i onaj kojem je to dijete bilo na oku je odgovoran, ma tko kakav ugovor imao, ma kakva sistematizacija radnih mjesta bila i sl.. Ali isto tako, odgovoran je i onaj koji je angažirao nekog za koga nije bio siguran da zna kako postupiti u ovakvim situacijama. Postoje situacije kada je sve 1/1 pa dođe do utapanja zbog više sile, ali ovdje to očito nije bio slučaj, ovdje je riječ o nemaru i sustava i pojedinaca.

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
09:19 17.07.2020.

"Spasioc" Ivice? Pravopis u ruke i nauči barem neka osnovna pravila.

VL
DU
Deleted user
10:46 17.07.2020.

Žao mi je dječaka i tragedije roditelja, ali naši tkz. "pravo"suđe neće naći krivca, a argumente možemo potražiti u predmetima tipa citiram:"Marin Pucar, član uprave Podravke, na Općinskom sudu u Svetom Ivanu Zelini nepravomoćno je osuđen na godinu i pol dana zatvora zbog prometne nesreće iz nehaja sa smrtnim posljedicama. Njegova nesreća u mnogo čemu podsjeća na nesreću Radimira Čačića, prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva, kojem se u srijedu u Mađarskoj nastavlja suđenje."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.