Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Zbog slučajne pogreške prevalit će 2800 kilometara kako bi stigao na momačku zabavu neznancu

mladoženja
Foto: GoFoundMe
21.03.2015.
u 16:33

To ne bi bilo ništa čudno da je mladoženja njegov član obitelji, prijatelj, kolega ili poznanik, no informatičaru iz Seattlea taj je čovjek zapravo potpuni neznanac.

Za nekoliko tjedana Joey DiJulio iz predgrađa Seattlea zaputit će se daleku Philadelphiju na momačku večeru budućem mladoženji. 

To ne bi bilo ništa čudno da je mladoženja njegov član obitelji, prijatelj, kolega ili poznanik, no DiJuliu je taj čovjek zapravo potpuni neznanac. Sve je započelo, naime, nakon što je sasvim slučajno ubačen u kružni e-mail u kojem se nekolicina prijatelja dogovara oko organizacije momačke večeri Jeffa Minettija .

Mladi informatičar nekoliko je mjeseci potiho pratio njihove planove i dogovore oko proslave ne želeći im dati na znanje da ih zapravo uopće ne pozna.

Ipak, naposljetku je odlučio skupini mladoženjinih prijatelja, a i njemu samom priznati da ih uopće ne pozna i da je u grupu vjerojatno zabunom ubačen.

- Živim u Seattleu i iako sam na trenutne pomišljao kako bi bilo zabavno pojaviti se na momačkoj večeri na kojoj me nitko ne poznaje i na kojoj bi se svi pitali tko je ovaj tip, kupnja avionske karte za zabavu možda bi bila malo pretjerana. Ipak dečki želim vam dobru zabavu i sve najbolje budućem mladoženji u životu- napisao je DiJulio .

Ono što je uslijedilo nakon njegova priznanja bilo je potpuno neočekivano. Iako se uopće ne znaju mladoženja ga je pozvao na svoje vjenčanje.

- Joe, pozivam te na svoje vjenčanje. Pojavi se na mojoj momačkoj zabavi- napisao je Minetti.

Odlučan u namjeri da prevali 2800 kilometara i ode na njegovu momačku večeru Joey je otvorio profil na stranici GoFoundMe na kojoj je do sada prikupio gotovo 5 500 dolara što je i više nego dovoljno da pokrije troškove avionske karte pa će ostatak, kako je najavio, darovati Jeffu za njegov medeni mjesec.Osim potpuno neočekivanog poziva na vjenčanje, Joeya je iznenadila i nevjerojatna sličnost između njega i budućeg mladoženje.

Teško je povjerovati da je ovo sve realnost, zar ne? Ipak, događa se!

>>Pronašao fotografiju iz djetinjstva svoje djevojke pa otkrio nešto što nije očekivao

>>Morao odlučiti hoće li spasiti bivšu ili sadašnju djevojku. Evo koga je izabrao!

Komentara 4

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
17:03 21.03.2015.

Tesko je povjerovati kako netko "You can give me a toast" moze prevesti "Možeš mi pokloniti i toast" - toast je zdravica, a ne tostani kruh.

Avatar possibilis
possibilis
17:35 21.03.2015.

Jako je tesko vjerovati da netko moze dobivati placu za ovakve clanke. A toliko mladosti sa zavrsenim novinarstvom...

NI
nightcorejack
18:23 21.03.2015.

brte to su gluposti , daj vijesti iz hrvatske , nisam na eveningly.us

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije