Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički obrat
Povratak na članak

Zbog sela i obitelji Petrov nije mogao s 'partijom'

Kovačić: Pa zašto smo vraćali SDP u pregovore? Protiv povratka HDZ-a navodno su uz Ivana Kovačića glasovali i Šimić, Panenić, Lovrinović, Robert Podolnjak i Josip Katalinić

Komentari 18

Avatar juricamesko
juricamesko
20:58 23.12.2015.

Most je na kraju ispravno odabrao i po ljudskoj,političkoj ali i svjetonazorskoj strani.nadam se da će uvidjeti da ih Hdz na čelu s Karamarkom neće razbijati i da će imati dugu i plodonosnu suradnju na radost i boljitak svih građana Hrvatske.

VL
BK
B Kosa
21:53 23.12.2015.

od pocetka je se znalo da petrovu i mostu nije apsolutno mjesto u SDP u jer tamo je se nakupilo svega, samo zbog fotelja i lake zarade, njima nije do hrvatske. Vrijedaju domoljubne hrvate sa fasisti i rasisti i crnokosuljasi

VL
Avatar abakus
abakus
08:10 24.12.2015.

Ne shvaćam čemu ovakvi komentari? Nikome u Hrvatskoj novi izbori nisu bili nešto za čime se trebalo čeznuti: Kao prvo, oni koštaju, a kao drugo jako bi produžili ovu agoniju i važne odluke u međuvremenu bi bile na čekanju. Prema tome, ako se ikako mogla sastaviti zadovoljavajuća Vlada, trebalo je ići na tu opciju. MOST je to i napravio. I ne samo to: Danas imamo za mandatara čovjeka kakvog smo samo mogli priželjkivati i daleko bolju i kompetentiju osobu za to mjesto od onih imena koje su mediji vrtjeli ovih dana za to mjesto. Ovo je odličan izbor, a problem u njemu vide samo uhljebi (koji su u velikoj većini lijeve orijentacije i po njoj su i uhljebljeni) kojima će ovaj čovjek, sudeći po onome što je napravio u Plivi, gadno zagorčati život. To možemo samo pozdraviti. Nakon jučerašnjeg dana svi kojima je stalo do Hrvatske mogu odahnuti i reći: Ima nade za Hrvatsku! Nadajmo se samo da tu nadu neće uspjeti potkopati lijevi zajedno sa medijima (koji su u našoj zemlji praktički u potpunosti u njihovim šakama, pogotovo HRT s kojeg je sinoć upravo curio otrov).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.