Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trgovinske napetosti
Povratak na članak

Zbog SAD-a i Kine zlato najskuplje u povijesti

Trgovinske napetosti, slabi dolar i niske kamatne stope pridonijeli su rekordnoj cijeni plemenitog metala

Komentari 3

SI
sisavac
09:56 29.07.2020.

a kolko je onda vrijednost dolara i eura, koji se tiskaju ko najbolje vremena topčidera?! svaki mjesec amerika natiska 60-80 mlrd dolara, i šalje u svijet. želi li mi netko reći da amerika svaki mjesec stvori realnih 80 mlrd dolara vrijednosti? tolko skladištenje fizičkog zlata (a ne virtualnog, papirnatog, ko na zapadu) od strane rusa, kineza, turaka, pa i poljaka zadnjih godina, je znak dolaska malo žešće krize, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. i kad znate da recimo london ne želi venezueli vratiti njeno zlato, jer kao ne priznaje trenutnu vlast, malo vam jasnije postaje priča oko zlata, ali i srebra, kojeg autorče nije ni spomenulo, a vrijedi podignuti obrve i na taj metal.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.