Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR KRSTIČEVIĆ:
Povratak na članak

'Zbog Rudijevog povijesnog čina predlažemo promjenu datuma obilježavanja Dana HRZ-a'

Taj događaj bio je velika prekretnica u razvoju HRZ-a, a Perešin se u tim teškim trenucima usudio reći da je Hrvat i neće pucati na svoj narod.

Komentari 3

AN
antonelić
18:22 12.12.2019.

zaboravijo je ugroza podrisati i važnost nabave dronova kojima možemo bespilotno kontrolirati našu granicu i populaciju veprova u velebitu ... to je još jedan korak naprid ... meže se , meže ! ...

VL
DH
dalibor.hren
20:02 12.12.2019.

Možda bi bilo dobro proglasiti dva radna dana u godini....

VL
MO
moškov
18:11 12.12.2019.

Moze i taj novi nadnevak za hrz..ja predlazem datum tvog diplomiranja na opancarskoj akademiji u bg bude dan hrvatskih vojskovodja........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.