Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poremetile im plan

Zbog roja pčela kasnio let iz Pittsburgha za New York

Airbus 330 zrakoplovne kompanije Delta airlines
03.08.2012.
u 21:31

Pčele su se nakupile na krilu aviona pa posada nije mogla doći do spremnika za gorivo kako bi ga natočili

Zbog roja od nekoliko tisuća pčela zrakoplov Delta Air Linesa koji je letio na relaciji Pittsburgh - New York nije mogao krenuti na vrijeme. Naime, tisuće pčela nakupilo se na krilu aviona u trenutku kada je u njega trebalo natočiti gorivo za let.

Zbog pčela nisu mogli to učiniti pa su pozvali pčelara Stephena Repaskyja da im ih pomogne ukloniti, piše AP. On kaže kako se negdje na zračnoj luci vjerojatno nalazi divlja kolonija pčela zbog čega su i došle na krilo zrakoplova.

Komentara 2

IB
istina_boli
17:16 04.08.2012.

Pa, sto ih nius bombardovali sa dronovima , bar je to popularno u njihovoj demonkraciji.

BK
B Kosa
21:45 05.08.2012.

Istina boli Nemoj tako nevolim ni ja njihova bonbardovanja i nas su bonbardovali u ww2 i najmanji most i rskrizje Oni imaju demokraciju jedan kongresmen na 500,000 biraca pisi mu javitce ti se i pomoci u problemima predlozi neki zakonon uzet ce u obzir ajde dodi do nasi sabornika lako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije