Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oš bijaći
Povratak na članak

Zbog ravnateljice diktatorice ispisuju djecu iz škole

Jadranka Šošić: Inspektorica griješi. Nisam uvela trošarine, to su bile donacije.

Komentari 12

Avatar stravaxx
stravaxx
13:55 18.01.2012.

ah. krenulo se u reformu školstva. očito treba sad silne simpatizere vladajućih uhljebiti, a što ćeš bolje od mjesta ravnatelja u školi.

VL
OB
-obrisani-
21:54 18.01.2012.

ve je bodo sigurno poslalji stanimirovicu ilji jovanovicu v skolu hihihihihhi

VL
Avatar wratnik
wratnik
11:14 18.01.2012.

Ajde Zeljko, imas vec napocettku nesto za ocistiti.

VL
ID
ivo dugobaba
11:48 18.01.2012.

I naše dijete ide u o.školu Bijaći i nisamo baš primjetili da se djeca ispisuju iz te škole, a bolesnih roditelja koji rade za tuđe interese uvjek je bilo i biti će.

VL
LA
laaaap
11:49 18.01.2012.

a zena treba novu bundu i novi auto. sta su svi odma frku digli. ona se samo ponasa po protokolu bivse vlade, uzmi dok mozes i kolko mozes, pa makar i \"dobrovoljno\"

VL
TO
Toni50
12:26 18.01.2012.

Pošto je moj interes za to mijesto ravnatelja moram si malo pomoči sa novinarčekima... A i to je problem, nije normalno da netko bude ravnatelj 21 godinu – prepričava stanje u svojoj školi jedan koji želi bit anonimac zvizdać sasa razlogom da se nevidi koji je to pametni pojedinac koji puca na mjesto ravanatelja !!!

VL
Avatar mliniški
mliniški
14:05 18.01.2012.

Malo se počaćkali kamenjari-rke, di bilo da nebi bilo zavisti i di bilo da nebi barba nešto učinija za svoju rodicu.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
15:12 18.01.2012.

Nije normalno da netko bude ravnatelj (to vrijedi za sve institucije u vlasništvu države) duže od 10 godina. Jer nema fakulteta za diplomirane ravnatelje i ministarstvo je jedini i isključivi krivac za ovakve loše pravilnike i Zakone koji to omogućuju.. Ne znam jeli ovo istina ili podmetanje ali sasvim sigurno se mora ograničiti mandata ravnatelja na razumnu mjeru. Jer svaki ravnatelj nakon isteka mandata ima mogućnost vraćanja na isto radno mjesto.

VL
YO
yocko
15:22 18.01.2012.

Žalosno je to što si pojedinci uzimaju pravo u svoje ruke,jer ako hočeš znati tko je kakov čovjek samo mu daj vlast u ruke, evo danas je pokop u Križevcima čovjeku koji je radio u školi kao domar i ravnateljica je vršila teror nad njim tražila dlaku u jajetu a sa namjerom da dade nekom svom rođaku posao samo da mu da otkaz i da dobio je otkaz i to nije mogao podneti, tu nepravdu i bacio se pod vlak.

VL
Avatar Meggi
Meggi
18:54 18.01.2012.

To nije mobbing nego bossing jer ona nije ravnopravna s ostalim zaposlenicima škole (tada bi bio mobbing). Možda žena umišlja da je Fidel Castro, al ako se narod pobuni i diktator može pasti.

VL
OB
-obrisani-
21:43 18.01.2012.

Naravno ovakve osobe ne dobiju otkaz , ali kada ravnatelj neke škole stavi slike heroja iz DR-a na oglasnu ploču odmah se gomila četnika u ministarstvu nađe pogođena i naravno čovjek dobija otkaz. Jer pokušava djeci naznačiti tko se to to borio za ovu zemlju , što je četnicima nezamislivo, njima koji su tako željno čekali dolazak belih orlova(ili barem JNA) u Zagreb , da netko stavlja plakate branitelja u školama. Treba li spomenuti da četnici koji su dali otkaz čovjeku uredno sa državnog korita pokupe najmanje 10000 kn + beneficije, ne bi oni otišli u svoju matičnu zemlju pa tamo zabranjivali plakate.

VL
PR
presvetli
17:50 19.01.2012.

@Yocko Imaš potpuno pravo, ista ta ravnateljica je ogradila školsko dvorište i zabranila ulazak roditeljima osobnim vozilima u krug škole. Sada djeca trče po cesti i traže roditelje u masi vozila koja su parkirana po prometnici. Teško je shvatiti da je škola ograđena lancima i rampama a istovremeno se traži od roditelja prisustvo na sastancima a ne znam kako mogu doči roditelji iz okolnih mjesta nego autom i nemaju gdje parkirati nego po istoj toj cesti kuda hodaju djeca i eto još veće gužve i tako sve dok netko na cesti ne pregazi djete a onda će ravnateljica reč da je to bilo van kruga škole i baš joj se fučka za dijete, osim toga radi se o probranom kadru HDZ-a pa sad kad ministar može poduzimati mjere prema ravnateljima valjda će se i to rješiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.