Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni dan djeteta
Povratak na članak

Zbog promicanja dječjih prava Gordana Buljan Flander dobila nagradu za životno djelo

Denis Pavela osmislio je projekt na području Dubrovačko-neretvanske županije pod nazivom "Vratimo djecu na igrališta", a provodi se dva puta godišnje na različitim lokacijama

Komentari 3

RI
rightside
13:14 20.11.2018.

"bravo" drugovi,, pa zahvalite ovoj i slicnima sta u hrvatskoj imamo sve vise djece kojoima je sve dozvoljeno i ne smiju se kaznjavat i od toga nastaju kojekakvi pijani klinci, ratoborni,nasilnici po skolama,jednom rjecju neodgojena balavurdija,,takve zanimaju samo video igrice i dobro znaju da im nitko nista ne moze,,, jos jednom "bravo"!!!!

VL
BS
@bserver
13:18 20.11.2018.

vrlo, vrlo dvojbeno! Nema tu previše mjesta zadovoljstvu!

VL
ST
stric15
14:58 20.11.2018.

... dotičnu iskopčati sa proračuna RH ...pod hitno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.