Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stroži zakon

Ponovio prekršaj: Muškarca (47) odveli s ceste u zatvor

Policija
Foto: Dino Stanin/Pixsell
18.08.2019.
u 10:26

Vozač je bio uhićen, priveden na Prekršajni sud u Karlovcu, na kojem mu se odmah sudilo i kao ponavljač prekršitelj dobio je zatvorsku kaznu.

U žurnom prekršajnom postupku, primjenom novog postroženog Zakona o sigurnosti prometa na cestama, na kaznu zatvora od dva mjeseca kažnjen je 47-godišnji ponavljač prekršaja iz Bosiljeva, koji je odmah i sproveden na izdržavanje kazne.

Prema policijskom izvješću od nedjelje vozač je u subotu u sedam sati u Bosiljevu zaustavljen u neregistriranom osobnom automobilu, vozio je pod utjecajem alkohola od 0,61 promila bez vozačke dozvole, odnosno "prije stjecanje prava na upravljanje vozilom te kategorije".

Vozač je bio uhićen, priveden na Prekršajni sud u Karlovcu, na kojem mu se odmah sudilo i kao ponavljač prekršitelj dobio je zatvorsku kaznu.

Naime, utvrđeno je da je unatrag tri godine u četiri slučaja već bio pravomoćno kažnjen zbog istih prekršaja, a odmah je predan i na izdržavanje kazne u zatvor u Karlovcu.

Pogledajte i video Vozač kamiona napravio nešto nezamislivo

Komentara 15

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
11:30 18.08.2019.

Samo represija pomaže kod ovakvih. Još da mu uzmu auto i onda je to pun pogodak.

Avatar dras32
dras32
11:32 18.08.2019.

Tak i treba, ti recidivisti su najveći problem. Gotovo pa u pravilu kad se dogodi neka teška prometna nesreća, krivac je netko tko je već evidentiran ili za prekomjernu brzinu, vožnju pod uticajem alkohola i slično. Još im samo policija treba početi oduzimati vozila za što imaju podlogu u novom zakonu.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:32 18.08.2019.

znamo i slucaj iz rijeke kad je sdp ovka ubila autom oca dvoje djece, pijana, jel netko zna sto je s tim bilo...jel u zatvoru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije