Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thai Airways

Zbog prijetnje bombom u Stockholmu evakuiran zrakoplov za Tajland: 'Stajali smo gotovo dva sata'

avion
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
03.03.2017.
u 09:55

Zrakoplov je zaustavljen netom nakon što su ukrcani svi putnici i udaljio se od izlaza

U stockholmskoj zračnoj luci Arlanda danas je zbog prijetnje bombom evakuiran zrakoplov na letu za Tajland, priopćila je policija.

Gotovo 300 putnika zrakoplova Thai Airways koji su trebali poletjeti za ljetovalište Phuket moralo je napustiti zrakoplov, a policija je privremeno zatvorila dva izlaza.

Zrakoplov je zaustavljen netom nakon što su ukrcani svi putnici i udaljio se od izlaza. Putnicima je prvo rečeno da se radi o tehničkoj pogreški, kazala je Ulrika Sten za dnevni list Svenska Dagbladet.

Zrakoplov je prebačen na drugi kraj zračne luke, gdje ga trebaju pregledati stručnjaci za eksplozive. Ostali letovi odvijaju se prema redu letenja.

Među putnicima je bila i Ulrika Sten, koja je išla u Tajland sa svojom obitelji. Kako prenosi The Local, rekla je za TT da je zrakoplov prvo krenuo, pa se zaustavio.

– Stajala sam tamo gotovo dva sata. Svakih pola sata rečeno nam je da imaju tehničkih problema i da će zrakoplov uskoro krenuti – rekla je.

Kad je vidjela svjetla vozila za hitne slučajeve, mislila je da je jednom od putnika pozlilo.

– Potom je došao policajac i rekao da moramo napustiti zrakoplov. Smjeli smo ponijeti samo telefone i novčanike – rekla je.

Putnicima je rečeno da je riječ o prijetnji bombom tek nakon evakuacije. Policija ih je ispitala o tome jesu li vidjeli nešto sumnjivo prilikom ukrcavanja.

>> Panika u Njemačkoj: Evakuiran željeznički kolodvor nakon uznemirujućeg telefonskog poziva!

>> Zbog prijetnje bombom zatvoren granični prijelaz između Kanade i SAD-a

Komentara 4

DU
Deleted user
10:07 03.03.2017.

opet doktori i inzenjeri?

DU
Deleted user
10:22 03.03.2017.

To je neki ljuti državljanin Švedske. Siguran sam 101% da nije stigao u Švedsku u nekoj koloni.

Avatar sidhara
sidhara
11:08 03.03.2017.

Sa ovm miroljupcima sto su se doselili u Europu nitko nije siguran ni na zemlji ni u zraku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije