Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZIŠLO SE 25.000
Povratak na članak

Zbog prijetnje bombom evakuirani turisti s Eiffelovog tornja

Prijetnja bombom, srećom lažna, natjerala je parišku policiju da detaljno pretraži slavnu turističku atrakciju

Komentari 12

DR
dreamteam
23:26 14.09.2010.

Izgleda da

VL
ST
Stockholm
10:47 15.09.2010.

15.09.2010. u 02:29h brainiac Zelim ti nekih 100 cigana za susjede, pa cemo vidjeti kakva ce biti tvoja retorika onda ...

VL
BR
brainiac
22:37 14.09.2010.

Jeftini psiholoski trikovi.

VL
DR
dreamteam
23:27 14.09.2010.

Izgleda da se neki manijak igra sa zivcima jadnih ljudi.

VL
BR
brainiac
02:29 15.09.2010.

Moze bit samo neki manijak, moze bit vezano uz izbacivanje Roma, moze bit vezano uz nedavni ban burki, moze bit fingirano kako bi produbili islamofobiju....u svakom slucaju, u zadnje vrijeme se Francuska ponasa full ogavno i nema nista od onog njihovog liberté, égalité, fraternité....

VL
CH
chainsaw.
11:13 15.09.2010.

zanimljivo. dok su ljudi siti, eto veselja. nek\' malo ekonomija ode, nek\' se izgube poslovi, onda ubaci malo neizvjesnosti vezano uz buducnost i eto belaja. trazi krivce, nadji krivce, kazni \'krivce\'. ovo se vec toliko puta desilo kroz povijest dada se lagano pretvara u dosadu.

VL
ST
Stockholm
11:18 15.09.2010.

chainsaw, Zelim ti nekih 100 cigana za susjede, pa cemo vidjeti kakva ce biti tvoja retorika onda ... Istina je naime, da su ti ciganski logori, ne samo u Francuskoj, nego i u Italiji, leglo kriminala, prostitucije, itd. Lako se tu razbacivati ofucannim kvazi-humanisticnim frazama. Vecina cigana u Francuskoj i Italiji je dosla iz Rumunjske, Bugarske, Slovacke i drugih siromasnih clanica EU, ali bogatim ciganima. O ciganima je tesko raspravljati je od istine do rasizma samo jedan mali korak.

VL
CH
chainsaw.
11:26 15.09.2010.

stockholm, apsolutno se slazem da je od istine do rasizma mali korak, ali jos vise smatram da je generalizacija veliki problem koji nerijetko dovodi do toga da nastradaju nevini. uostalom, sami cemo se uskoro uvjeriti. s obzirom kako se okrecee svjetska \'ekonomija\', biti ce veselo lol.

VL
ST
Stockholm
12:29 15.09.2010.

chainsaw, simpatizioram tvojim idejama i dobrim namjerama, ali u tom slucaju je stvarno tesko. I u okolini Rima ima oko 60 000 roma i problemi su identicni. Cuje se, da ce i Italija ici putem Francuske ... Ja nemam bas utiska da se romi puno zele integrirati i asimilirati. Oni bi zeljeli zivjeti onako kao su zivjeli vise tisuca godina, ali to ocito ne ide u \"racinalnoj\" Europi ... Po mom misljenju, taj je problem nerjesiv ... Bit ce tesko, bit ce jos batina i bit ce jos suza.

VL
OB
-obrisani-
13:12 15.09.2010.

Clan politicke udruge « sharia4belgium » objasnjava koji su ciljevi te udruge : Abu Fariez: « ..« Mi kanimo javno reci sto se ostali Imami u Belgiji ne usude, a to je : « Demokracija je kufar ». Kada muslimaniani glasaju na raznim izborima, tad se odricu Islama jer demokracija nema nikakve veze sa Islamom. Demokracija je sustav koji pruza mogucnost narodima donijeti svoje zakone koji ce biti obvezavajuci za sve, ali mi vec imamo svoje zakone koje je sam Allah donio, dakle, mi je ne mozemo mijenjati. .. Nije daleko cilj i ostalih islamskih udruga i zajednica

VL
OB
-obrisani-
13:24 15.09.2010.

Kako se netko može integrirati u jedno društvo ako ne priznaje temeljne zakone te države? Nema smisla govoriti o asimilaciji takve populacije uz takve poglede na društvo i demokraciju kojom ono odiše...

VL
OB
-obrisani-
13:26 15.09.2010.

evo što još kaže Abu Fariez \"Nasoj braci i sestrama, koji imaju probleme i ne mogu nositi nikab, hikab ilii veo, velimo da im je to dodatni razlog za budenje. Mi ne kazemo, G. Leterme-u i G. ?….dopustite nam nosititi veo, pustite nam nositi nikab, mi to ne kazemo, mi kazemo, mi vec nosimo veo, mi vec nosimo hikab..mi kazemo « Gospodinu T..primpremajte se na iseljavanje, jer muslimani ce ovdje ostati i dosli su ovdje sa namjerom da ostanu tu, Islam je dosao ovdje da ostane i dosao je ovdje s namjerom dominacije, « citat Kur\'ana na arapskom » Allah nam je dao Poslanika i Istinu koja ima za cilj da dominira ostale Religije i sve Vlade svijeta, dakle, onima koji zele zabraniti muslimansku nosnju nikab a nasa braca i sestre moraju to razumjeti, neka se sele, neka idu u drugu drzavu gdje nema te nosnje, da tesko je naci takvu drzavu ali neka ju probaju naci, mi smo ovdje i tu cemo ostati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.