Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incidenti u Washingtonu

Zbog prijetnje bombom evakuiran dio Bijele kuće

dojave o lažnim bombama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.06.2015.
u 23:38

Nekoliko sati ranije nakon prijetnje bombom evakuiran je i dio zgrade Senata. Ispostavilo se da su obje prijetnje lažne

Dvorana za konferencije za novinare u Bijeloj kući i dio zgrade Senata evakuirani su u utorak u Washingtonu nakon telefonskih prijetnji bombom.

U Bijeloj kući je u tijeku bio televizijski prijenos brifinga za novinare kada su agenti za sigurnost zamolili prisutne da napuste zgradu, javlja BBC. Nakon nastavka brifinga, glasnogovornik Josh Earnest izvijestio je da je telefonsku prijetnju o bombi u sobi za brifing primila Washingtonska policija. 

U trenutku evakuacije kamere su ostale snimati tako da se može vidjeti kako agenti u sobi usmjeravaju pse za detektiranje eksploziva.

Nekoliko sati ranije nakon prijetnje bombom evakuiran je i dio Senata. Ispostavilo se da su obje prijetnje lažne, a zasad nije jasno jesu li dva incidenta povezana. 

>> Zatvorili Lisinski zbog dojave o lažnoj bombi, dojava i u Bandićevoj ulici

Komentara 3

SC
schwertransport
09:09 10.06.2015.

Nije mi jasno takva svjetska sila, svugdje nos guraju, svjetski policajci..... pa da nemogu osigurati belu hižu....znaci opet bi mogla neka arapska zemlja na...bat!

MO
morphey666
17:35 10.06.2015.

pa kada će biti već jednom istinit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije