Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali modni grad

Zbog prihvatljivih cijena markirana roba i za plitki džep

'outlet1_ivj_zag_200810'
Foto: ''
1/3
20.08.2010.
u 14:50

Mogu se nabaviti mnoge jeftine i kvalitetne stvari, samo treba tražiti u moru modnih brandova

Kako djeci obnoviti garderobu za novu školsku godinu, gdje kvalitetno i jeftino kupiti papuče, ruksake, trenirke i tenisice za školu, razmišljaju ovih dana mnogi roditelji. Neke od njih sreli smo u modnom gradu, u Outlet Roses Centru u Svetom Križu Začretju, modnoj meki Zagorja. Bračni par Anita i Željko Sajko iz Gornje Šemnice u potrazi su za sportskom opremom za svoju djecu, a nedavno otvorena trgovina Adidas prilika je da se razgleda asortiman.

Trenirke po 150 kuna

Ondje se nude Adidasove dječje trenirke po 150 kuna, sportske majice po 99 kuna, lopte za 59 kuna, a najjeftinije tenisice stoje 149 kuna.

– Samo suprug radi, a jedna plaća otići će samo za školske knjige, a djeci treba još puno toga. Teško je, a u centar smo došli kako bismo jeftiniji prošli – kaže Anita Sajko. Mogu se pronaći stvari po povoljnoj cijeni, samo za to treba imati vremena i tražiti u moru brandova.

U Benettonu ženska muška i dječja odjeća nudi se po niskim cijenama. Ženske majice stoje 40 kuna. Ljeti se na blagajni daje još 20 posto popusta, pa su kupci zadovoljni. Sada je cijena Benettonovih ručnika za plažu uz popust stotinjak kuna, a bogata je ponuda i dječji stvari.

 

Slovenci kupuju odijela

Romana Firšt, zamjenica voditelja u Benettonovoj trgovini, ističe kako mnogo turista skrene s autoceste u Roses jer im na naplatnim kućicama daju knjižnice u kojima su istaknuti dodatni popusti u toj kući, a stranci to koriste.

Ovih dana centar je pun Rusa, Čeha, Nijemaca, koji nakon povratka s Jadrana ondje potroše preostale kune.

U Replayu se još mogu "uhvatiti" ženske sandale po 200 kuna, ženske majice dugih rukava po 130, a u trgovini Shoe box cipele se nude po 19 kuna. Na tu cijenu daje se popust 30 posto pa se cipele mogu dobiti i za 13,30 kuna! Ondje se često vide i poznate face, poput Nikoline Pišek, Simone, Sanje Doležal, te poznati sportaši, koji kupuju ručne satove na popustu i modne dodatke naočale, torbice, zlatni nakit Zlatarne Celje... Slovenci su pak dobri kupci Varteksovih odijela, koje ondje mogu kupiti za male novce, pa ih čak posebno naručuju.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
ludva
22:38 23.08.2010.

mogli bi konačno neku billu il spar otvorit uz kompleks.... a i još koji bankomat nebi bio na odmet.,.. ak je bal..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije