Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prašumi Perua

Zbog prevelikog zalogaja nastao križanac žabe i šišmiša

žaba
Yufani Olaya/www.perunature.com
25.09.2013.
u 10:35

Prema tvrdnjama čuvara, ova otrovna žaba poznata i kao "cane toad" (Bufo marinus) samo je sjedila kad je šišmiš uletio u njena usta

Ne, nije riječ o novoj vrsti, mutantu ili Photoshopu. Ovu je fotografiju snimio čuvar parka duboko u prašumama Perua,a prikazuje žabu koja je uzela preveliki zalogaj te pokušala progutati cijelog šišmiša.

Yufani Olaya za blog Rainforest Expeditions izjavio je kako je svjedočio cijeloj drami koja se odigravala dok je bio na dužnosti u nacionalnom parku Cerros de Amotape.

Prema tvrdnjama čuvara, ova otrovna žaba poznata i kao ''cane toad'' (Bufo marinus) samo je sjedila kad je šišmiš uletio u njena usta.

– Žabe su proždrljive i pojest će bilo što u pokretu i ono što može stati u njihova usta. Ipak, ovako nešto još nisam vidio, rekao je Adam Leacje, profesor herpetolog sa Sveučilišta u Washingtonu za NBC.

 

>> Ovo je najružnija životinja na svijetu!

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:12 22.01.2014.

Photoshop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije