Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedostatak liječnika
Povratak na članak

Zbog premalo doktora liste čekanja i za prvi ginekološki pregled

Htjela sam se prebaciti bilo kojem obiteljskom liječniku iz centra na Jarun, ali odbili su me s obrazloženjem da su ordinacije pune – iskustvo je jedne Zagrepčanke

Komentari 3

AL
alphazulu99
19:08 26.10.2018.

U cemu je problem? Manje lijecnika, duze liste cekanja. Tako ce biti kod svih lijecnika, ne samo kod ginekologa. Mozete vi prosvjedovati koliko hocete, ali lijecnika ce i dalje nedostajati. Osim ako ne dodju ISIL-ovi lijecnici. Njih ce dovesti nasa vlada.

VL
DU
Deleted user
19:18 26.10.2018.

kad kažu treba se kontrolirati odeš do ginekologa i naruči te za 3 mjeseca-vrh-od prevencije u ovoj banani niti slovo p

VL
Avatar navijač
navijač
21:04 26.10.2018.

Liječnici se besplatno školuju u Hrvatskoj , pa onda odu raditi u inozemstvo. Gdje je tu karakter? Kao ovdje im ne valja, školujte se na zapadu pa onda tamo i radite , dvoličnjaci. Nije ni čudo što se mnogi trpajupaju u politiku , taman im pristaje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.