Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjenica ministra u hladovini

Zbog ove je fotografije nastalo ludilo na internetu. Vidite li vi kišobran?

KIsobran fotka
Foto: Facebook/Twitter
22.03.2015.
u 14:42

Fotografija je izvorno objavljena na službenoj Facebook stranici Ministarstva informiranja, a nakon objave fotografija se počela dijeliti putem društvenih mreža i postala je viralni hit.

Zamjenica mianmarskog ministra Su Su Hlaing i ostali visoki dužnosnici otišli su na jug zemlje, ali protokolarni posjet dobio je neko sasvim novo značenje nakon objavljene fotografije dužnosnika nakon izlaska iz zrakoplova.

Fotografija je izvorno objavljena na službenoj Facebook stranici Ministarstva informiranja, a nakon objave fotografija se počela dijeliti putem društvenih mreža i postala je viralni hit.

Jedan korisnik primjetio je sjenu na tlu, zatim je zaključio da je fotografija obrađena te da je s nje izbrisan kišobran koji je muškarac pored zamjenice držao iznad njene glave. Ipak, nije uklonjena sjena s poda. Fotografija je ubrzo uklonjena sa Facebooka, ali dotada ju je već vidjelo na stotine korisnika i počele su se zbijati šale na račun objavljene fotografije i napravljenog gafa.

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

SU
suncesmokvemaslina
17:03 22.03.2015.

fotoshop,zaboravili ukloniti hlad

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
16:13 22.03.2015.

Hahaahha, tako su i Čausekom svojevremeno stavili kapu da izgleda višlje , a zaboravili izbrisati kapu koju je držao u ruci. Kada su uočili grešku, novine su već bile izašle iz tiska pa je bilo povlačenje broja kako kod se moglo.

DU
Deleted user
16:53 22.03.2015.

Lud je samo ovaj koji lansira takav text

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije