Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKCIJA SVIMA

Zbog ove fotografije dobila prijetnje smrću, a nisu mogli ni zamisliti što se krije iza...

Dijete
Foto: Facebook
06.07.2017.
u 09:42

Sporna je objava dosad podijeljena više od 12.000 puta

Majka šestero djece iz savezne države Ohio suočila se s verbalnim nasiljem i prijetnjama smrću nakon objave fotografije na kojoj se pohvalila ''pirsanjem'' djetetova obraza.

– Ja sam roditelj, ona je moje dijete i mogu raditi što god želim. Ja odlučujem umjesto nje dok ne napuni 18 godina. Napravila sam je, posjedujem je – napisala je Enedina Vance.

Sporna je objava dosad podijeljena više od 12.000 puta, a bijesni roditelji nisu mogli ni zamisliti kako je sve to zapravo velika lekcija!

Naime, majka je zapravo željela skrenuti pozornost na obrezivanje sinova, piše Daily Mail. Pirsing je bio lažan.

– Ironično, ljudi koji su me bili spremni pretući me na smrt zbog mojeg argumenta zašto sam pirsala dijete, upotrijebili su posve isti argument kako bi opravdali obrezivanje svog djeteta – objašnjava Vance.

Vance je članica 'tihe aktivističke grupe' koja se bori protiv sakaćenja dječjih genitalija. Ovu fotografiju – eksperiment s razlogom je stavila kako bi naglasila da roditelji ne mogu i ne smiju odlučivati o tijelu svog djeteta. 

 

Komentara 12

BI
Biouskoli91
11:17 06.07.2017.

Pokusaj procitati dalje od naslova prije komentiranja.

AL
Alkana
18:21 06.07.2017.

To je "istraživačko novinarstvo"? Na što je spao ovaj VL...

DU
Deleted user
13:15 06.07.2017.

Jesenti milu bigulucu, ostao sam u šoku i nevjerici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije