Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srednji jadran

Zbog olujne bure zatvorena Dalmatina i otežana plovidba

bura
Goran Kovačić/PIXSELL
14.05.2012.
u 11:28

U prekidu je i trajektna linija Prizna – Žigljen te katamaranske linije na riječkom području, dok trajekti na liniji Jablanac – Mišnjak prometuju otežano i neredovito.

Olujna bura zatvorila je za promet autocestu A1 između čvorova Posedarje i Gornja Ploča te državnu cestu D54 Maslenica – Zaton Obrovački, izvijestio je HAK. Stoga su oni koji su se danas uputili iz Dalmacije prema Zagrebu prisiljeni voziti alternativnim pravcem, odnosno državnim cestama preko Karina, Obrovca i Gračaca.

Autocesta A6 Rijeka – Zagreb otvorena je u oba smjera između čvorova Kikovica i Delnice isključivo za osobna vozila kao i Paški most te Jadranska magistrala (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene. Na dionici autoceste A7 Sveti Kuzam – Orehovica zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Karlobaga zabranjen je i promet  za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

U prekidu je i trajektna linija Prizna – Žigljen te katamaranske linije na riječkom području, dok trajekti na liniji Jablanac – Mišnjak prometuju otežano i neredovito.

Komentara 2

Avatar bok
bok
14:19 14.05.2012.

Zasto ne Croatica ili Tomislava? Naziv bolje zvuci nego Dalmatina, jer povezuje cijelu Hrvatsku

PE
Pegaz
15:39 14.05.2012.

Zato jer je Dalmacija centar svijeta i nista drugo, uz Zagreb naravno, ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije