Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPLAVLJENI TEREN

Zbog oklade plivao u ledenoj vodi, nakon izlaska dočekalo ga neugodno iznenađenje

Foto: Screenshot
1/5
28.02.2020.
u 08:44

– Prijatelj me izazvao i samo sam pomislio: "Kvragu, zašto ne?" – izjavio je Malcom koji je ubrzo otišao do svoje kuće, uzeo kupaće gaće i bacio se na posao.

Malcom Halford (23) iz Velike Britanije krenuo je sa svojim prijateljem provjeriti štetu na nogometnom terenu kojeg je zahvatila poplava. Voda je bila duboka do struka, a jedino što je virilo iz vode bili su golovi. 

Halfordov prijatelj Sam kazao je kako bi bilo zabavno kada bi platio 20 funti da vidi nekoga kako skače u vodu i pliva po terenu. Malcomu se svidio taj izazov jer je i sam dobio želju plivati kada je vidio koliko je vode na terenu. Snimka je nastala u Wetherbyju.

– Prijatelj me izazvao i samo sam pomislio: "Kvragu, zašto ne?" – izjavio je Malcom koji je ubrzo otišao do svoje kuće, uzeo kupaće gaće i bacio se na posao.

– Ušao sam u vodu i bila je jako hladna. Snijeg je padao ranije tog dana – kazao je Malcom i dodao da je uspio "lijepo zaroniti", no bilo je previše hladno da otpliva krug oko terena.

Iako je ušao u ledenu vodu, nakon pothvata dočekalo ga je neugodno iznenađenje. Sam mu nije isplatio okladu jer nije otplivao cijeli krug.

Malcom mu to nije to zamjerio te je rekao kako nije uzalud to napravio jer je video mnoge nasmijao.

Komentara 1

RA
RACMAN
11:49 28.02.2020.

Bravo , tebe neče Korona napast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije