Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pusić u Međimurju

'Zbog odlične organizacije i preventive nema šteta kakve smo vidjeli ranije'

poplave
Zeljko Lukunic/PIXSELL
15.09.2014.
u 14:34

- Oni kojima je pomoć potrebna, imat će mogućnost da im se pomogne, kazala je Pusić

- Svaka čast ljudima na organizaciji i obrani Murskog Središća, svaka čast županu Matiji Posavcu i gradonačelniku Murskog Središća Draženu Srpaku na koordinaciji. Ovakvi vodostaji nikad nisu viđeni i moramo početi razmišljati o tome što se danas može smatrati izuzetkom, pa da se pripremimo na nove okolnosti - rekla je potpredsjednica Vlade Vesna Pusić za obilaska Murskog Središća, gdje je, nadaju se mještani, najgore prošlo.

Posjetila je i Goričan, gdje prijete potok Trnava i rijeka Mura u koju se Trnava ulijeva. I tu je zabilježen velik odaziv građana koji su prionuli gradnji zečjih nasipa. Upitana kako država može pomoći nastradalim područjima u Hrvatskoj, Pusić je rekla da se novci poreznih obveznika neće bacati u vjetar.

- Oni kojima je pomoć potrebna, imat će mogućnost da im se pomogne. Na sreću, ovdje je preventiva takva da štete nisu ni blizu onih razmjera stradanja koje smo vidjeli ranije. Ne zato što rijeka nije narasla, nego zato što je organizacija dobra i spriječeno je uništavanje kuća - istaknula je potpredsjednica Pusić.

>> Pusić: Vodostaji koji se javljaju nikad nisu viđeni

Komentara 3

19
1995josip
14:49 15.09.2014.

A gdje je njena slika sa lopatom u ruci , lako je mlatiti praznu slamu .

DU
Deleted user
16:05 15.09.2014.

I opet gđa Pusić priča bajke. Koja organizacija? Koja preventiva? Da ste organizirali ljude- prijevoz, smještaj, hranui i neku naknadu za nezaposlene - mnogi bi već prijašnjih godina objeručke prihvatili i došli graditi nasipe, čistiti kanale...Da su Hrvatske vode dobro gospodarile našim novcem - odavno bi svi kanali bili čišćeni i održavani. TADA BI MOGLI REĆI DA je PREVENTIVNO djelovano. O čemu ta žena priča? I od kuda drskosti za takve lažne i bahate izjave? Ma da niste i osobno zaslužni?

Avatar zabadalo5
zabadalo5
19:14 15.09.2014.

Kao da je itko imao išta od njenog posjeta?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije