Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zbog nogometnog prvenstva Ukrajina treba dobre građevinare

Sastao se s međimurskim županom Ivanom Perhočem, s kojim je dogovorio razmjenu gospodarskih izaslanstava Međimurske županije i jedne od ukrajinskih regija
19. siječnja 2011. u 15:26 1 komentara 6 prikaza
'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 17.07..09., Cakovec, Hrvatska- LJETO U MEDJIMURJU- Medjimurska zupanija-  Prekrasni vinogradi u opcini Strigova. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'

ČAKOVEC - Ukrajincima je Međimurje zanimljivo kao turističko odredište, a moguća su i ulaganja u vinarstvo te metalurgiju. Istaknuo je to u Čakovcu ukrajinski veleposlanik Oleksandar Levčenko. Sastao se s međimurskim županom Ivanom Perhočem, s kojim je dogovorio razmjenu gospodarskih izaslanstava Međimurske županije i jedne od ukrajinskih regija.

Ti bi posjeti trebali dovesti do ugovaranja konkretnih poslova. Ukrajinskim investitorima zanimljiv je strateški zemljopisni položaj Međimurja zbog blizine slovenske, mađarske i austrijske granice. Ukrajina će biti domaćin europskog prvenstva u nogometu, pa se i tu otvaraju mogućnosti za dobre međimurske građevinarske tvrtke i majstore, kazao je Levčenko.

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale
  • krka:

    Dečki bravo, kaj se tiće ljepota kraja, ali kao građevinari šanse su Vam čista nula! Pored čovjeka sa međunarodnim \'\'referencama\'\' kradimira Čačića šanse za posel padaju u vodu. Čova se dokazal po Evropi i Izraelu čak, kaj bi onda Vi ... prikaži još! hteli? Lik je uistinu univerzalan: treba li smuljati, pogoditi i zeti kaparu, opeljušiti na bilo koji način tu je magistar. Inače lik u zadnje vrijeme predaje moral i etiku na Bogoslovnom fakultetu u inozemstvu, čak ( u Beogradu ).