Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niz nepogoda

Zbog nevremena u Splitu nisu isploviti trajekti, na Hvaru nestala 78-godišnjakinja

Nestala Javorka Boljat
Foto: PIXSELL/PU splitsko-dalmatinska
1/3
26.12.2020.
u 20:46

Nestala žena rođena je 1942. godine, a iz mjesta prebivališta, Vrboska - uvala Basina, udaljila se u četvrtak,  24. prosinca, u poslijepodnevnim satima

Zbog pogoršanih vremenskih prilika i pojačanog vjetra koji na moru stvara višemetarske valove, u subotu navečer nisu isplovili trajekti na linijama Sumartin-Makarska i Sućuraj - Drvenik, izvijestili su iz Jadrolinijine agencije u Splitu.

Također zbog pogoršanih vremenskih okolnosti na moru tijekom dana su bile u prekidu i katamaranske linije Vis-Split-Vis i Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, rekla je voditeljica Jadrolinijine agencije Jelena Ivulić.

Najavila je da će se u nedjelju ujutro na temelju meteoroloških prognoza, odlučiti o trajektnom i katamaranskom prometu na splitskom plovnom području.

78-godišnjakinja nestala na Hvaru

Hvarska policija zaprimila je u subotu dojavu o nestanku 78-godišnje žene, Javorke Boljat, iz mjesta Vrboska na Hvaru, priopćeno je večeras iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nestala žena rođena je 1942. godine, a iz mjesta prebivališta, Vrboska - uvala Basina, udaljila se u četvrtak,  24. prosinca, u poslijepodnevnim satima. Policija navodi da je visoka 160 cm, izrazito slabe tjelesne građe, sijede kose, te je najvjerojatnije obučena u crne hlače, crnu jaknu, crne cipele i na glavi ima maramu.

PU splitsko-dalmatinska je pozvala građane koji su vidjeli nestalu 78-godišnjakinju ili imaju informacije o njoj da o tome obavijeste policiju na broj 192. Također je objavila fotografiju nestale.

VIDEO Snijeg nadomak Splita

Komentara 1

Avatar KarenOF76
KarenOF76
22:17 26.12.2020.

Boк! Molim vаs, glаsajte za mojе еrоtskе fоtоgrаfijе nа mojоj straniсi > https://vo.la/HW6Uj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije