Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog nestanka struje u Dubrovniku obustavljena nastava

požar
Foto: Zvonimir Pandža/Pixsell
1/5
15.12.2009.
u 21:07

Neslužbeno doznajemo da je požar prouzročio veliku štetu na trafostanici pa je upitno hoće li dubrovačko područje sljedećih dana uopće imati opskrbu električnom energijom.

Grad Dubrovnik zajedno s općinama Dubrovačko primorje, Župa dubrovačka i Konavle jučer oko 19 sati ostali su bez električne energije. Razlog je požar koji je izbio na glavnoj trafostanici u Komolcu.

>>Zbog nestanka struje u Dubrovniku obustavljena nastava

– Cijela vatrogasna smjena bila je na terenu, a dosad nismo mogli utvrditi štetu - rekli su nam iz dežurstva dubrovačkih vatrogasaca.

Neslužbeno doznajemo da je požar prouzročio veliku štetu na trafostanici pa je upitno hoće li dubrovačko područje sljedećih dana uopće imati opskrbu električnom energijom.

Iz dubrovačkog odjela Državne službe za zaštitu i spašavanje potvrdili su da struje sigurno neće biti do poslije podne. Zanimljivo je da je ovo drugi požar na trafostanicama u Dubrovniku u posljednjih 10 dana.

Komentara 11

MM
Mladen Miletić
22:43 15.12.2009.

Izgorila trafostanica: Dubrovnik možda nekoliko dana bez struje, to nije bio slučaj ni u ratu bolesna pomisao u 21 stolječu u EU u razvijenoj zemlji ljude ostaviti da žive danima kao u srednjem vjeku !

DU
Deleted user
01:20 16.12.2009.

VL, trebalo bi biti IZGORJELA a ne \"izgorila\" - ako bismo pisali na hrvatskom ... Ispravite!

LU
Lujo123
21:45 15.12.2009.

Uskoro se bude pokazalo kak je i ova uprava HEP- kao i novi \"management\" čisti politikantski promašaj - samo se bojim da budu u međuvremenu napravili takvu štetu koju se nebu moglo popraviti. A možda je to i svrha ove Uprave, pa kad se to metne u kontekst uskrsnuća škegre i fižulića - Bože pomozi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije