Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula

Zbog nesporazuma u prometu palicom udario drugog vozača

prometna nesreća, očevid, sudar, blokada, policija (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
27.03.2012.
u 13:26

Muškarac (57) Puljaninu je prstima pokazao da mu smetaju duga svjetla nakon čega ga je ovaj pretekao, prepriječio mu put i udario ga palicom

Nervozni Puljanin (33) palicom je udario 57-godišnjaka s područja Medulina nakon što ga je ovaj upozorio da ne bi trebao voziti s upaljenim dugim svjetlima na automobilu. Nemili incident dogodio se 14. ožujka oko šest sati u Ulici Marsova polja u Puli, izvijestila je PU istarska.

Stariji muškarac kretao se cestom kada se iza njega u automobilu pojavio 33-godišnjak s upaljenim dugim svjetlima. On mu je kroz prozor pokazao znak prstima da ga svjetla zasljepljuju tijekom vožnje nakon čega ga je ovaj pretekao i naglo skrenuo u desni trak, a tad je došlo i do kontakta dvaju vozila.

Zatim je zaustavio svoj automobil blokirajući oba prometna traka. Tada je izašao iz vozila, izvadio teleskopsku palicu i prvo udario 57-godišnjaka, a nakon toga i staklo na automobilu.

Budući da se prestrašio, stariji muškarac otišao je s mjesta događaja i pozvao policiju. Mlađi će muškarac biti kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Komentara 5

S6
starkey 662002
10:26 28.03.2012.

@dariodario551 ...a onda si se probudio a oko tebe sve mokro... Ajd ne pričaj gluposti adolescentu jedan i ne gledaj više krimi filmove...

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
15:08 27.03.2012.

Stari je trebao je nabiti gas i prasnuti ga tako da mu palica frkne na jednu stranu, a on na drugu! A tada otići!

Avatar dariodario551
dariodario551
15:49 27.03.2012.

i meni je tako jedan priprijetio,ali sam ja izvadio pištolj, repetirao ga i prije nego li sam i riječ izustio idiot je dao petama vjetra. Jedno sam ga vrijeme slijedio ,ali mi je utekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije