Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u varaždinu

Zbog neprilagođene brzine vozač ispao iz automobila i na mjestu poginuo

Ilustracija
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
14.04.2019.
u 12:35

U vrijeme obavljanja očevida promet je tom dionicom bio zatvoren za sav promet

U prometnoj nesreći u nedjelju oko 5,30 sati na lokalnoj cesti u Ljubešćici, poginuo je 36-godišnji vozač osobnog automobila, izvijestila je varaždinska policija. 

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak, vozeći Bednjanskom ulicom iz smjera Orehovca, u zavoju zbog neprilagođene brzine vozila izletio s ceste. Vozilo se prevrnuo, a vozač je ispao iz automobila i na mjestu smrtno stradao.

Na mjesto nesreće došli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, a liječnica je konstatirala smrt, navode iz Policijske uprave varaždinske. 

 U vrijeme obavljanja očevida promet je tom dionicom bio zatvoren za sav promet od 6 do 9,35 sati, te se odvijao obilaznim pravcima

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Dumen
Dumen
13:27 14.04.2019.

Veća brzina smanjuje invalidnost.

DU
Deleted user
08:45 15.04.2019.

Sigurnosni pojas je za šonje i ženske, poniženje za svakog pravog muškarčinu kaj se voli malo brže popelati...

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:51 14.04.2019.

svaki dan netko pogine u prometu!katastrofa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije