Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katastrofalan plan

Zbog ljubomore zapalio Passat i gotovo izgorio

'26.05.2013., Bosnjaci - Vatrogasna vjezba gasenja goruceg automobila.  Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
06.08.2013.
u 19:58

U večernjima satima 1. kolovoza došuljao se do auta i zapalio ga, a plamen mu je pritom zahvatio odjeću

Vukovarac (35) nije baš dobro smislio plan kad je odlučio napakostiti muškarcu za kojeg je smatrao da se viđa s njegovom bivšom djevojkom. Osim što je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, gotovo se zapalio dok je pokušavao uništiti VW Passat zagrebačkih registracija, vozilo muškarca kojem je htio napakostit.

U večernjim satima 1. kolovoza došao je do Passata parkiranog preko puta vukovarskog kafića i podmetnuo požar. Navodno se plamen proširio i na njegovu odjeću, a sve su promatrali gosti kafića. Vatrogasci su brzo reagirali, no Passat nisu spasili. Vlasnik je pretrpio štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

I dok je jedan slučaj paljevine vozila riješen, policija zasad ne navodi nikakve informacije o namjerno podmetnutoj vatri u Peugeotu norveških registracijskih oznaka koji je zapaljen iste večeri.

Razlog podmetanju požara zasad se ne zna. Doznajemo samo da je vozilo zapaljeno tako što je u unutrašnjost vozila ubačena nekakva zapaljiva materija.  

>> Smrt na probnoj vožnji: Motorom udario u auto i zapalio se

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije