Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U KRIŽEVCIMA

Zbog ljubavnog trokuta ni kriv ni dužan nožem uboden policajac

policija
Foto: ilustracija
11.07.2014.
u 13:09

Djevojka je sada u vezi sa starijim muškarcem, što je izluđivalo križevačkog mladića

U Križevcima se jučer oko 0.50 sati odvijala prava drama. Nakon lupanja po vratima, 24-godišnjak je provalio u stan svoje tri godine starije bivše djevojke. Ona je odmah pozvala policiju koja je ubrzo došla u stan.

Međutim, mladić je skočio kroz prozor i pokušao pobjeći, no u tome nije uspio. Policajci su ga ubrzo dostigli i zamolili ga da se preda. To je odbio, na što su policajci bili prisiljeni upotrijebiti prisilne metode. U toj gužvi mladić je malim preklopnim nožićem ranio policajca u prst ruke. Srećom, riječ je samo o lakšoj ubodnoj rani. Policija ga je na kraju uspješno svladala i stavila mu lisice na ruke. Križevačka policija priopćila je da je 24-godišnjak tijekom ove godine već uputio riječi prijetnje 46-godišnjem muškarcu. Djevojka je sada u vezi sa starijim muškarcem, što je izluđivalo križevačkog mladića.

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, prijetnje i napada na službenu osobu protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i predan je pritvorskom nadzorniku", priopćili su iz policije. Prijeti mu i do osam godina zatvorske kazne.

>> Zbog ljubavnog trokuta slomio mu nos

Komentara 4

SV
Sumrak Vremena
13:24 11.07.2014.

e moj mladiću danas na jednog muškarca dolaze devet žena ati sebi praviš probleme zbog jedne umjesto da joj poželiš puno sreće da ne dobije salmonele od starih jaja i nađeš si jednu ljepu mladu curu

EP
epulon
13:31 11.07.2014.

Hahaha, bravo Sumrak vremena, potpuno si u pravu.

EA
earindis
14:28 11.07.2014.

Po naslovu članka bi čovjek pomislio da je policajac dobio nož u trbuh, a ovaj ga piknuo nožićem u prst. :fp:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije