Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivotvorila isprave

Zbog lažne diplome podignuta optužnica protiv Marine K. Gudelj

gudelj
Leonard Nincevic/Vecernji list
25.07.2013.
u 17:14

U autentičnost diplome se posumnjalo u studenome 2011. kada je okrivljenica zatražila premještaj unutar istog ministarstva

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Marine Kraljević Gudelj, bivše glasnogovornice splitske policije, zbog krivotvorenja diplome Filozofskog fakulteta.

Optužena je da je od zasad nepoznate osobe pribavila krivotvorenu diplomu o stečenoj stručnoj spremi sedmog stupnja i stručnom nazivu profesora engleskog jezika i književnosti i etnologije; u razdoblju od kolovoza 2005. do kraja studenog 2011. godine, u Splitu i Zagrebu, a prethodno kod nadležnog upravnog tijela županije, ishodivši upis navedene diplome u svoju radnu knjižicu, navedenu diplomu koristila prilikom zapošljavanja.

Okrivljenica je navedenu diplomu koristila prilikom zapošljavanja u jednom ministarstvu, kao i prilikom raspoređivanja na druga radna mjesta unutar tog ministarstva za koja je potrebna visoka stručna sprema, a u autentičnost diplome posumnjalo se u studenome 2011.  kada je okrivljenica zatražila premještaj unutar istog ministarstva pozvavši se na tu diplomu.

>> Da je Marina K. Gudelj krivotvorila diplomu, odao je njezin suprug

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije