Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedaleko od karlovca

Na A1 se zapalio automobil, pojačan promet na mnogim cestama

Požar na vozilu kod odmorišta Desinić
Foto: PIXSELL
1/4
10.07.2022.
u 15:32

Vozila iz prometne nesreće uklonjena su s ceste, no i dalje se vozi pod ograničenjem od 60 kilometara na sat te će biti potrebno neko vrijeme da se kolona rasčisti, kažu iz HAK-a.

Zbog požara na vozilu na autocesti A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastebarsko u smjeru mora promet je nakratko bio prekinut. Vatra se proširila na travu i raslinje. Promet se trenutno na tom dijelu u oba smjera odvija u koloni jednim prometnim trakom.

10.07.2022., Desinic - Zbog pozara na vozilu na autocesti A1 izmedju cvorova Donja Zdencina i Jastebarsko u smjeru mora promet je nakratko bio prekinut. Vatra se prosirila na travu i raslinje. Promet se trenutno na tom dijelu u oba smjera odvija u koloni jednim prometnim trakom. Photo: Pixsell/PIXSELL
Foto: PIXSELL

HAK je upozorio vozače da je povećana gustoća prometa na autocesti A1 između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u oba smjera.

- Kolona vozila na autocesti A1 između čvora Karlovac i čvora Donja Zdenčina u smjeru Zagreba. Molimo korisnike za strpljenje - naveli su u objavi stanja u prometu u 15:24.

Stanje u prometu

Povećana je gustoća prometa duž cijele autoceste A1, naročito pri naplatnim postajama te na ulascima u tunele, objavio je HAK u 13:30.

Zbog lančanog sudara u tunelu Sv. Marko na autocesti A1 stvorila se kolona od osam kilometara, javljaju iz policije.

VIDEO: I dalje se sporo vozi na A1

U sudaru nedaleko od Karlovca u smjeru Dubrovnika sudjelovalo je osam automobila, te prema prvim dojavama nema ozlijeđenih.

Vozila iz prometne nesreće uklonjena su s ceste, no i dalje se vozi pod ograničenjem od 60 kilometara na sat te će biti potrebno neko vrijeme da se kolona rasčisti, kažu iz HAK-a.

Pred naplatnom postajom Karlovac u smjeru Dubrovnika kolona je kilometar duga, a zbog održavanja sajma, gužva je i na svim pristupnim cestama oko Benkovca.

Osim toga, pojačan je promet na cestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti te nekim graničnim prijelazima, a u zonama radova mogući su povremeni zastoji.

Ključne riječi

Komentara 8

MM
Mr.M
09:53 10.07.2022.

Kod Karlovca su uvijek gužve. Meni nije jasno kako u najvećoj gužvi, gdje se vozi lijevom pretjecajnom trakom nema policije. Na toj dionici kao da im je mozak ispario. Da ne pričam o vožnji zaustavnom trakom. Da se naplaćuju kazne samo na toj dionici, lijepo bi se napunio proračun. Ovako puštaju da radi tko šta hoće. Kao Divlji zapad.

PV
prcko.vita
15:09 10.07.2022.

Sramota koliko naplaćuju tu autocestu, a samo 2 vozne trake, zna se da pola godine dok je sezona tom vrstom ceste prolazi ogroman broj vozila, i sramota je da Hrvatske autoceste nisu u stanju napraviti po 4 trake, umjesto 2. I još nešto, tunel učka bi trebalo za Hrvatske građane da je besplatan, koliko još godina mislite naplaćivati Hrvatima taj tunel, sramota.

DO
DobarDomoljub
12:02 10.07.2022.

Ovi turisti....nemaju pojma kako se vozi auto ! A i njihovi avtomobili stariji su od našeg slavnog kralja Tomislava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije