Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi broj foruma

Zbog kvarova i zastarjelih dvorana na Rebru otkazane operacije srca

forum
VL
20.10.2011.
u 15:34

U velikom intervjuu Mirjana Krizmanić analizira glavne suparnike u kampanji i zaključuje da Jadranka Kosor radi karikaturu od sebe plesom i pjesmom, a da je Milanović bahat jer je nesiguran u sebe, ali i nedovoljno marljiv za premijera.

Danas samo u Forumu pročitajte sve o drami na Rebru: zbog kvarova i zastarjelih dvorana otkazane su sve operacije srca i to u bolnici u čiju je obnovu uloženo gotovo dvije milijarde kuna.

Istražili smo razloge urušavanja mirovinskog sustava i izračunali da bi prave mirovine, bez povlastica i lažnjaka, iznosile čak 7049 kuna. Forum donosi i priču o izvozu hrvatske vode Arapima kojima ćemo je jeftinije prodavati nego Hrvatima. Forum je jedini na ulicama New Yorka svjedočio danima okupacije Wall Streeta gdje se prosvjednicima priključuju i – bankari.

U velikom intervjuu Mirjana Krizmanić analizira glavne suparnike u kampanji i zaključuje da Jadranka Kosor radi karikaturu od sebe plesom i pjesmom, a da je Milanović bahat jer je nesiguran u sebe, ali i nedovoljno marljiv za premijera.

Forum otkriva i punu cijenu Rata i mira, HNK-ova spektakla slovenskog redatelja Tomaža Pandura koji je bio preskup i Slovencima. Robert Prosinečki otvoreno govori o ponudi da preuzme nogometnu reprezentaciju Srbije, a Noel Gallagher o ponovnom okupljanju Oasisa.

U novom Forumu od sutra na svim kioscima za 10 kuna otkrije zašto ćemo u 3D televiziji uživati tek za desetak godina, a zašto su Hrvati u krizi prestali ludovati za organskom i veganskom hranom.

Komentara 34

YE
yelowbrickroad
14:23 21.10.2011.

RH+BIH=moćnadržava Baš mi je drago da sam malo čitao komentare da se mogu nasmijati. Ti si si stvarno budala i zato nam vladaju takvi budalaši.

MA
maraosta
16:14 20.10.2011.

taman smo malo odahnuli od komentara gospođe krizmanić kad evo je opet..

MO
morituriite
16:20 20.10.2011.

Ipak su mi draži smiješni ljudi od onih bahatih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije