Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protest

Zbog kritika Bild izašao bez ijedne fotografije

bild
10.09.2015.
u 17:00

Prazna bijela polja ostala su na mjestima gdje su trebale biti fotografije

Najtiražniji europski tabloid njemački Bild, koji se po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka, izašao je jučer bez ijedne fotografije. Na mjestima gdje su trebale biti snimke ostavljena su bijela polja, a Bild je taj neočekivani potez opravdao odgovorom na sve kritike koje su mu upućene zbog objave fotografije Aylana Kurdija, trogodišnjeg Sirijca čije je tijelo more izbacilo na plažu u Turskoj. Potresne slike obišle su svijet i izazvale žestoke kritike javnosti.

– Javnost treba znati što se događa, sada vidite što znače novine bez fotografija – kažu u Bildu.

Ključne riječi

Komentara 11

PL
@ploto@
17:28 10.09.2015.

– Javnost treba znati što se događa, sada vidite što znače novine bez fotografija – kažu u Bildu.********************** Još jedna podla manipulacija u nizu.Nastavljaju sa onim što najbolje znaju,a to su podvale,obmane i opsjene.Ovo je zapravo drugi put da koriste istu sliku u istu svrhu.Da li su ikad obajvljivali slike pobijene djece Iraka,Libije i Afganistana pod američkim bombama.Mediji u službi neoliberalnog korporativnog fašizma.

DA
dasdase
17:51 10.09.2015.

"Najtiražniji europski tabloid njemački Bild, koji se po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka". "po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka". Ljdi koji nisu u stanju složiti jednu suvislu rečenicu kroje javno mišljenje, dovode i ruše s vlasti premijere, smjenjuju trenere u sportu i sl. Samo su oni najpametniji, nepogrešivi, misle da sve znaju, a ni svoj posao ne znaju raditi (soim naravno kao plaćenici, u tome su neprikosnoveni).

PL
@ploto@
17:29 10.09.2015.

Dva puta napišem komentar i umjesto komentara,pojavi se :" Komentar nema sadržaja" !! Ovo je novi udar na demokraciju i slobodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije