Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO KRIVNJU

Zbog krijumčarenja ljudi uvjetno osuđen na godinu dana zatvora

Čakovec: Policija privodi migrante nakon pružanja liječničke pomoći
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
19.08.2021.
u 08:50

Prema optužnici, prije nego što je prevozio turske ilegalce prethodno je s još uvijek nepoznatim muškarcima dogovorio da će za to dobiti oko 400 eura, dok će mu vozila za transport ilegalca osigurati ti za sada nepoznati muškarci.

Albanac (22) priznao je krivnju te je temeljem sporazuma s tužiteljstvom uvjetno osuđen na godinu dana zatvora uz rok kušnje od četiri godine zbog krijumčarenja ljudi.  

Teretio se da je 24. lipnja 2021., na području općine Grožnjan, po prethodnom dogovoru s dvojicom nepoznatih muškaraca, sudjelovao u prevoženju nekoliko turskih državljana. Oni su ilegalno ušli u Hrvatsku, a 22-godišnjak ih je trebao odvesti u Sloveniju. Prema optužnici, prije nego što je prevozio turske ilegalce prethodno je s još uvijek nepoznatim muškarcima dogovorio da će za to dobiti oko 400 eura, dok će mu vozila za transport ilegalca osigurati ti za sada nepoznati muškarci.

Nakon toga je 22-godišnjak ilegalce 24. lipnja ukrcao u kombi vozilo na području Rijeke te ih je vozio do Grožnjana gdje je uhićen. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:17 19.08.2021.

i kako ekipa neće švercat,.. uvjetno na četiri godine... a tko zna kolko je do tada zaradio već....to njemu nije niš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije