Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAŽEN RAVNATELJ?

Capak: Zbog koronavirusa evakuirana Dječja psihijatrijska bolnica

Psihijatrijska bolnica za djecu i mlade u Zagrebu
Foto: Robert Anic/Pixsell
08.04.2020.
u 22:32

- Da, ostalo je osam štićenika, po njih će roditelji doći ujutro. O evakuaciji i tome je li zaražen ravnatelj vam ništa ne mogu reći - kazao je Capak

Pacijenti i djelatnici iz Dječje psihijatrijske bolnice u Kukuljevićevoj u Zagrebu evakuirani su zbog koronavirusa, potvrdio je za Vijesti.hr ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.

- Jedna osoba je pozitivna, a 34 djelatnika i dvoje pacijenata su u samoizolaciji - rekao je Capak.

Naime, djelatnik je imao kontakte s dvoje djece u bolnici zbog čega su oni prema epidemiološkim pravilima imali mogućnost zaraze te su stoga stavljeni u samoizolaciju.

Dezinfekcija bolnice je već napravljena i bolesnici su zbrinuti tako da o njima sada brine deset članova osoblja, pet liječnika i pet medicinskih tehničara. No, najprije nisu evakuirani svi štićenici, ostalo ih je osmero.

- Da, ostalo je osam štićenika, po njih će roditelji doći ujutro. O evakuaciji i tome je li zaražen ravnatelj vam ništa ne mogu reći - kazao je Capak.

 

VIDEO Ministar Beroš: 'Nemamo lijeka, niti cjepivo, molim vas ponašajte se odgovorno!'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MariaFJ95
MariaFJ95
23:05 08.04.2020.

Sandra, 22. mychat.fun/xlove

WI
wimamanianiia
23:00 08.04.2020.

Dobro je, vas evakuiraju, a jeste procitali negdje u stranim medijima da oni evakuiraju bolnice i staracke domove? Zato ssttt, i budite sretni to sto imate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije