Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljivao na Facebooku

Maturantu zbog korištenja mobitela poništili ispit iz engleskog jezika

matura
Foto: Reuters/Ilustracija
05.06.2014.
u 15:42

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja primio više prijava da se na društvenoj mreži Facebook nakon ispita iz engleskoga jezika pojavila fotografija lista za odgovore iz engleskoga jezika

Zbog korištenja mobitela na ispitu iz engleskog jezika na državnoj maturi, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja, poništio je ispit jednome pristupniku.

Centar je primio više prijava da se na društvenoj mreži Facebook nakon ispita iz engleskoga jezika pojavila fotografija lista za odgovore iz engleskoga jezika na višoj razini iz ispita slušanja. Identitet pristupnika utvrdili su prema vidljivoj identifikacijskoj naljepnici na objavljenoj fotografiji.

>>Matematiku bi danas pala trećina maturanata, najteže jednadžbe i funkcije

Komentara 5

CR
cronada
16:36 05.06.2014.

Sramota da se tako nesto na bitnim maturskim ispitima radi a osobe- kontrola je bila povrsna te nije dovljno bila efikasna da primjeti tu osobu pri samom cinu. Tu osbou se trebalo odmah odstraniti a u mobitelu - u galerijerij zadnje "delite"!!!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:30 05.06.2014.

Neki rođak od tete Ingrid.

BN
beti ne
17:13 05.06.2014.

Jadno dijete,skupo ce platiti mladenacku ludost.htio je pomoci. curi, koja ocito ne zna engleski- pomozi sirotu na svoju sramotu- ( objaviti na internet) glupaca!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije