Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija
Povratak na članak

Zbog jakog vjetra nisu mogli čuti brod

Miličić: Gumenjak prska i putnici u njemu vjerojatno su se pokrili i nisu vidjeli brod sa svjetlima

Komentari 3

DU
Deleted user
19:01 27.04.2017.

Još mi ne ide u glavu da su se ti ljudi po mraku i onakvom nevremenu dali nagovoriti da se ukrcaju u taj gumenjak. Negdje je bilo navedeno i da ona nesretna žena nije znala ni plivati, mogu samo zamisliti njihove zadnje trenutke. Iskrena sućut obiteljima nastradalih. A koliko je brod Danče predviđen za spašavanje, dovoljno govori iskaz preživjelog koji je rekao da ovi na brodu nisu imali ni deke ni ništa slično, nego su se još satima onako mokri smrzavali..

VL
MS
mladen.safranko.3
21:18 27.04.2017.

A zašto večernji ne istraži , prije nego šta piše da nisu imali svjetla ! Brat od pokojnog Danijela je izjavio da taj gumenjak ima svijetla i svu opremu . Zašto to ne provjerite ? Ili već imate naređenje daa se zataška greška lučke kapetanije . ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.