Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispadanje tereta s kamiona

Zbog izlijevanja ulja promet državnom cestom D1 na Kordunu teče uz posebnu regulaciju

kamioni
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
03.08.2016.
u 13:25

Policiji je teško procijeniti koliko će dugo trajati posebna regulacija prometovanja, jer slijedi očevid, a potom i sanacija kolnika, da bi bio siguran za promet

Zbog ispadanja tereta s kamiona i izlijevanja veće količine ulja na kolnik u srijedu oko podneva prekinut je promet državnom cestom D1, stvorile su se kolone, no nakon što je policija preusmjerila automobile na prometnicu Budačka Rijeka - Cetingrad - Slunj kolone se smanjuju i promet teče, izvjestio je karlovački Centar 192.

Policiji je teško procijeniti koliko će dugo trajati posebna regulacija prometovanja, jer slijedi očevid, a potom i sanacija kolnika, da bi bio siguran za promet.

Prema prvim policijskim informacijama zauljeni teret je pao s teretnog vozila zato jer nije bio odgovarajuće pričvršćen, odnosno osiguran, te tek treba utvrditri o kakvom se ulju radi i tko je odgovoran.

>> Izlijevanje 5 kilograma maziva na Hvaru uzrokovalo manje oštećenje mora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije